Kinderopvang Bakel levert waar mogelijk maatwerk. Voor de transparantie is goed te weten dat onze tarieven all-in zijn. Kinderopvang Bakel kent geen aparte tarieven voor voeding en luiers. De tarieven bevatten een prijs per uur en niet per dagdeel. Daarbij start een dag op het moment dat de ouder dat wil. Onze berekening van uren start dan ook pas. Doordat bovendien geen sprake is vaste dagdelen komt het maandelijks te betalen bedrag doorgaans lager uit dan bij een andere kinderopvang. Zelfs met een hoger flexibiliteitstarief geldt dat ouders in veel situaties op een lager maandbedrag uitkomen. Zie hiervoor ook ‘Wat zijn de maandkosten’.

De met u overeengekomen opvang wordt maandelijks berekend, gefactureerd en betaald. Als ouders kunt u aangeven of u een vast maandbedrag wenst (gemakkelijk, ook voor de Belastingdienst) of een factuur met het aantal uren van de betreffende maand.

Bij Kinderopvang Bakel betaalt u maandelijks en achteraf voor de opvang. Rond de 10de van de maand ontvangt u een factuur voor de opvang van die maand. De gebruikelijke betalingswijze is incasso maar u kunt ook, met een meerprijs, zelf voor de betaling zorgen. De incasso’s vinden plaats op de 25ste van de maand of de eerste werkdag daarna.