buitenzwembad

Kwalitatief uitstekende kinderopvang met een filosofie! Vriendelijke, kleinschalige en deskundige leidsters. Kinderopvang Peelland brengt bovendien alleen de werkelijke contracturen in rekening. Wij kennen bovendien geen vaste breng- en haaltijden dus volop flexibiliteit en transparantie in de kosten.

Kinderopvang Peelland is een jonge en moderne organisatie voor kinderopvang en buitenschoolse opvang. We zitten in een groene omgeving. In Helmond hebben we de beschikking over een grote bostuin, waar kinderen naar hartenlust kunnen ravotten. In Bakel zitten we vlakbij de bossen. We nemen de kinderen regelmatig mee om er te spelen in de natuur. Binnen zijn verschillende uitdagende themaruimtes, zoals een atelier, bouwhoek, toneelkamer, etc. Die ruimtes zijn open, zodat kinderen het hele gebouw kunnen gebruiken om te spelen en zich te ontwikkelen. Vanzelfsprekend is het meubilair op kindhoogte en gemaakt van natuurlijk materiaal. Dat geldt ook voor de meer dan 100 speelmaterialen.

Ouders hebben inspraak: Kinderopvang Peelland is écht flexibel. Er is veel contact en ouders hebben inspraak. Dat kan via de oudercommissies en kan ook rechtstreeks. Zo zijn de openingstijden bijvoorbeeld bespreekbaar. Dat maatwerk is ideaal voor ouders met onregelmatige werktijden.

Kinderopvang Peelland werkt niet met vaste programma’s maar met veel flexibiliteit in de programmering en bij activiteiten. Bij mooi weer gaan we graag naar buiten.

De leidsters richten zich niet op de beperkingen, maar op de mogelijkheden die kinderen hebben. De leidsters zijn hier extra op getraind en hebben hier aandacht voor. De gebouwen ondersteunen de visie. Kinderen gebruiken het gehele gebouw.  Iedere groeps- en speelruimte biedt andere uitdagingen. Kinderen kunnen daardoor ook altijd naar hun broertje of zusje in een andere ruimte. Het open deur beleid geldt ook voor de ouders. Er zijn geen tijden waarop ouders niet welkom zijn. Eerder ophalen of later brengen is altijd mogelijk.